Laden Evenementen

Kundalini Bodywork Experience (met cacaoceremonie)

september 26 @ 19:30 - 22:00

Kundalini, je hebt er waarschijnlijk al wel eens over gehoord of al eens een activatie gedaan. Deze krachtige energiebron zit in iedereen opgeslagen. Jouw Kundalini-energie heeft maar één doel. Leven in dienst van het ware zelf. Door Kundalini-energie wordt het niet-authentieke gezuiverd uit je systeem. Ze maakt je leeg van de persoon wie je denkt te zijn. Als jij de Kundalini-energie respecteert en luistert naar jouw intuïtie, zal dit zelfsturend, magisch en intelligente proces als vanzelf gaan.

~De Workshop~
Tijdens de workshop gaan we jouw Kundalini-energie activeren. Dit heeft een diepgaand en helend effect op jouw lichaam en geest. Dit zet een zelf genezend vermogen aan.

Naast een fysiek lichaam heb je ook een energetisch lichaam. Deze beide zijn enorm belangrijk voor jouw gezondheid. In ons lichaam liggen van oude trauma’s en negatieve ervaringen opgeslagen. Deze zorgen voor blokkades in ons energiesysteem en dat gaat vaak gepaard met geestelijke of fysieke gezondheidsproblemen. Kundalini-energie haalt onderdrukte emoties en blokkades weg.

Tijdens de activatie wordt er naast het activeren van de Kundalini-energie gewerkt met verschillende technieken zoals De-armouring, ademhaling en beweging. Alles om je te helpen blokkades op te heffen. Ook krijg je uitleg en is er ruimte voor een deelronde.

~Programma~
Na een kennismaking en korte deelronde drinken we samen cacao in een korte ceremonie. Cacao zorgt met een krachtige, wijze en zachte energie je heel subtiel mag waarnemen wat er in je hart afspeelt. Dit helpt mee je meer te verbinden met je intuïtie, onderbewustzijn en innerlijke kracht.

Vervolgens doen we een meditatie waarbij je uitgedaagd wordt te kijken en op te ruimen naar wat er in je leven speelt en eigenlijk niet meer dient.

Nu wordt het tijd om even goed wakker te worden en activeren wij het lichaam om vervolgens over te gaan in de Kundalini activatie welke ongeveer 1,5 uur duurt.

Na de activatie komen we langzaam terug in de cirkel en is er de gelegenheid nog iets te delen.

Lees verder voor meer uitleg en info over dit event via de knop “tickets kopen”

Share This Event

5636661
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Gegevens

Datum:
september 26
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€55 – €65
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://hipsy.nl/event/63281-kundalini-bodywork-experience-met-cacaoceremonie

Locatie

Mandira
Maliebaan 70a
Utrecht, Utrecht Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0630245645

Organisator

Mandira

Ontvang je graag onze nieuwsbrief?

Schrijf je in en ontvang eens per maand ons nieuws en programma

Nieuwsbrief formulier