Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

Mannencirkel | Leiderschap vanuit het hart | serie van 4

januari 19, 2024 @ 19:00

Een serie van 4 avonden voor mannen die op zoek zijn naar broederschap, bezieling en bestemming op de volgende data:

19 januari, 16 februari, 15 maart en 12 april

Welkom zijn als man onder de mannen? Inzicht krijgen in jouw gedragspatronen, emoties en overtuigingen en daarin een nieuwe stap zetten? En wil je ervaren hoe het is om jouw mannelijke kracht en kwetsbaarheid met elkaar te verbinden?

In 4 vrijdagavonden maken we een deep-dive waarin we op een veilige en ondersteunende manier werken aan persoonlijke groei en emotionele ontwikkeling. Deze serie is speciaal voor mannen die meer willen met persoonlijk leiderschap, bewustzijn en zelfontwikkeling. Er is ruimte voor echte verbinding, waarin iedereen zichzelf kan zijn, zijn verhaal kan doen en elkaar ondersteunt in zijn proces. Jij bepaalt wat je inbrengt, maar de oefeningen en individuele begeleiding die wij bieden, geeft je altijd de kans een stap te zetten.

☆Met welke thema’s werken we☆

We werken veel met de thema’s persoonlijke groei, relaties, lidmaatschap en leiderschap, schaamte, woede, rouw, intimiteit en seksualiteit.

Daarnaast wordt er voldoende ruimte gecreëerd voor eigen inbreng en casuïstiek. Veelvoorkomende thema’s en vragen gaan bijvoorbeeld over: Wat betekent het om man te zijn? Hoe geef ik vorm aan mijn werk? Hoe werk ik aan echte intimiteit met mijn liefdespartner en blijf ik tegelijkertijd stevig op mijn eigen plek? Wat heb ik aangenomen van mijn ouders en wat wil ik doorgeven aan mijn kinderen? Hoe zorg ik er voor dat het contact met mijn vrienden me blijft voeden?

☆Wat kun je verwachten☆

Een groep van minimaal 5 en maximaal 8 gelijkgestemde mannen.
Martijn en Robin begeleiden deze serie aan de hand van deelrondes, opstellingen, meditaties, lichaamswerk en rituelen. Kortom: een innerlijke reis langs mannelijke thema’s waar in het dagelijkse leven niet altijd ruimte voor is.

☆Wat levert het je op☆

Je leert en ervaart hoe het is om jouw plek in te nemen als man onder de mannen.
Je creëert een diepe(re) verbinding met jezelf én met de andere mannen.
Je leert oude overtuigingen en patronen te (h)erkennen en kunt herbesluiten nemen.

Je leert van elkaar, deelt ervaringen en ontdekt nieuwe perspectieven. Het gezamenlijk verkennen van thema’s zoals relaties, werk, vaderschap en identiteit leiden tot waardevolle inzichten en zelfreflectie. Door elkaars successen en uitdagingen te delen, groei je als man en ontwikkel je een steviger gevoel van eigenwaarde, bezieling en bestemming.

Lees verder voor meer uitleg en info over dit event 
via de knop “tickets kopen”

Share This Event

4822539
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
januari 19, 2024
Tijd:
19:00
Kosten:
€215
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
https://hipsy.nl/event/27361-mannencirkel-leiderschap-vanuit-het-hart-serie-van-4

Locatie

Mandira
Maliebaan 70a
Utrecht, Utrecht Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0630245645

Organisator

Mandira

Ontvang je graag onze nieuwsbrief?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van onze evenementen

Nieuwsbrief formulier