Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

Vrouwencirkel Utrecht

november 12, 2023 @ 19:00 - 22:00

Vrouwencirkel: in verbinding met je hart & buik, serie van drie
– 28 januari
– 25 februari
– 24 maart

Kenmerkend voor een sistercirkel is dat iedereen elkaar onvoorwaardelijk accepteert vanuit liefdevolle aanwezigheid. Je roddelt niet over elkaar en je hoeft ook niet elkaars vriendinnen te zijn of te worden. Niemand wordt uitgestoten of buitengesloten. De vrouwen in de cirkel zijn je spiegels. Soms spiegelen ze die facetten in jezelf die je lastig vindt om onder ogen te zien. Dit mag in het licht van bewustzijn komen waardoor het kan transformeren en jij als mens anders in het leven komt te staan.

Deze serie van drie heeft drie thema’s: Het thema van de eerste avond is Hart. Deze avond zullen we ons hart de ruimte geven, volledig omhullen met liefdevolle aandacht en naar haar luisteren. Wat heeft ze te zeggen?

De tweede avond staat in het teken van onze buik. Mooi woord hè: BUIK. Your gut feeling en je baar-moeder. Je voormoeders. We gaan in aandacht naar onze buik en wat zij ons te vertellen heeft. Waarin is nog heling nodig? Dit doen we door middel van een womb healing.

De derde avond staat voor: Vanuit verbinding met jezelf, verbinding maken met de ander. Hoe kom je tot echte verbinding? Duurzame connectie? Dat ervaren we samen op deze avond. En we gaan spelen met afstand & loslaten. Want na deze avond laten we elkaar, na een serie van drie avonden, ook weer los. In vertrouwen & liefde.

Ik maak tussen de cirkels tijd voor persoonlijke toenadering.

Sabrina Leidelmeijer staat bekend als een liefdevolle space holder en biedt een veilige bedding voor de vrouwencirkels, womb healings en mother’s blessings die ze organiseert, dit alles met een open hart. Haar spirituele reis begon zes jaar geleden met haar eigen mother’s blessing. Toen raakte ze diep onder de indruk van het vrouwenwerk en het krachtveld dat zich daarin ontvouwt, wat haar inspireerde om zelf vrouwencirkels te organiseren. De magie die kan ontstaan in een cirkel van vrouwen, simpelweg door aanwezig te zijn, zowel bij zichzelf als bij de andere vrouwen, ontroert elke keer weer.

Wat kun je verwachten?

💮 In zachtheid zijn, naar jezelf – vooral naar jezelf – en naar anderen.
Wat betekent dat? In een wereld waar we hard mòeten werken, door mòeten zetten, discipline mòeten hebben. Waar we mòeten, van onszelf, voor anderen. In deze cirkel moeten we een keer helemaal niks. Zijn we mild, zacht, krachtig.
💮 Het is een avond van verbinding met jezelf en elkaar, van veiligheid, een helende avond, met meditatie en sharing. Een cirkel van liefde & zonder oordelen.
💮 In het midden van de cirkel is een altaar. Neem hiervoor een krachtvoorwerp mee. Dat kan van alles zijn: een steen, een foto, een beeldje, iets wat voor jou betekenis heeft, jou kracht geeft in je vrouw-zijn.

Lees verder voor meer uitleg en info over dit event 
via de knop “tickets kopen”

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
november 12, 2023
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
€35
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
https://hipsy.nl/event/25247-vrouwencirkel-utrecht

Locatie

Mandira
Maliebaan 70a
Utrecht, Utrecht Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0630245645

Organisator

Mandira

Ontvang je graag onze nieuwsbrief?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van onze evenementen

Nieuwsbrief formulier