Ga naar de inhoud

Sangha

Het zijn tijden waarin er veel gebeurt, niet alleen collectief maar ook vooral op individueel niveau. Voor velen kan het lastig zijn met tijden, om community te vinden waar je steun ervaart, en je je gehoord kunt voelen. Het is daarom extra belangrijk om samen te komen van tijd tot tijd, om je gesteund te voelen, om het gevoel te hebben dat we het niet allemaal alleen hoeven te doen.         

  Samenkomen om onze “waarheid” te delen. Om eerlijk vanuit het hart te spreken. Delen is verbindend, omdat het erkenning geeft.
Erkenning geeft gevoel van saamhorigheid. Dat is waarom we samenkomen voor Sangha.

Non-dualiteit staat centraal. Dat wil zeggen dat we geen onderscheid maken tussen “goed” of “slecht” of labelen met andere polariserende termen. We proberen het te hebben over wat er leeft in ons, wat bepaalde dingen met ons doen.
Zonder het af te wijzen, of “goed” te keuren. Het IS er. 

 Op deze avonden laten we onze verhalen over gisteren en morgen los en gaan we ons begeven in het moment zelf, en vanuit daar delen we wat er leeft in ons. We laten ontstaan wat er is op dat moment. Hierbij kunnen er bijv. (levens)vragen ontstaan waarop we wellicht als groep doorvragen, of die we als groep kunnen beantwoorden, als iemand zich hiervoor geroepen voelt.
Ook doen we enkele oefeningen om in het moment te zakken. Denk aan meditatie, mantra of laagdrempelig oefeningen in bijv. tweetallen. 
Onderaan deze pagina vind je onze aankomende Sangha’s.

april 2024
apr 05
05 april 2024
Mandira, Maliebaan 70a
Utrecht, Utrecht Nederland

Vanaf 2023 is er de Kirtan Club. 3 maanden zingen met een vaste groep.Deze zat alle seizoenen vol, zo fijn was het!Vanaf april is er instroom voor nieuwe leden. Elke… Lees verder »Kirtan Club (elke 2 weken zingen met een vaste groep)

€92

Ontvang je graag onze nieuwsbrief?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van onze evenementen

Nieuwsbrief formulier