Cacaoceremonies

Ceremonie met rauwe cacao

Rauw cacao wordt gezien als medicijn in veel oude culturen. De medicinale werking van rauwe cacao heeft veel fysieke en mentale voordelen en kan verzachtend werken voor bepaalde aandoeningen waaronder huidaandoeningen. Zo zit het vol met  metalen en mineralen zoals magnesium en is het enorm rustgevend voor het zenuwstelsel. Naast dit open het ook het Hartchakra en kan men een opening van het spirituele hart ervaren na het ondergaan van een ceremonie. Tijdens een ceremonie wordt er gewerkt met intenties en kun je het oude loslaten en het nieuwe uitnodigen in jouw leven. Van klein tot groot.

Rauw cacao is anders dan chocolade, omdat het onbewerkt is. Daardoor heeft het een meer bittere smaak, die vaak ook wordt aangepast met kruiden als kaneel, chilipoeder en andere kruiden en specerijen die gezond kunnen zijn voor het lichaam.

Veelal bij cacaoceremonies wordt er muziek gemaakt om de intentie te versterken, wordt er gezongen of gedrumd voor de spirit van cacao, om deze uit te nodigen in de ceremonie. Meestal is het een viering van het leven wanneer we bij elkaar komen voor een cacaoceremonie.

Wees welkom, ook zonder ervaring. Ben je nieuwsgierig? Onderaan deze pagina zie je ons aanbod met cacaoceremonies.

september 2024
sep 26
26 september 2024
Mandira, Maliebaan 70a
Utrecht, Utrecht Nederland

Kundalini, je hebt er waarschijnlijk al wel eens over gehoord of al eens een activatie gedaan. Deze krachtige energiebron zit in iedereen opgeslagen. Jouw Kundalini-energie heeft maar één doel. Leven […]

€55 – €65

Ontvang je graag onze nieuwsbrief?

Schrijf je in en ontvang eens per maand ons nieuws en programma

Nieuwsbrief formulier