Cacaoceremonies

Ceremonie met rauwe cacao

Rauw cacao wordt gezien als medicijn in veel oude culturen. De medicinale werking van rauwe cacao heeft veel fysieke en mentale voordelen en kan verzachtend werken voor bepaalde aandoeningen waaronder huidaandoeningen. Zo zit het vol met  metalen en mineralen zoals magnesium en is het enorm rustgevend voor het zenuwstelsel. Naast dit open het ook het Hartchakra en kan men een opening van het spirituele hart ervaren na het ondergaan van een ceremonie. Tijdens een ceremonie wordt er gewerkt met intenties en kun je het oude loslaten en het nieuwe uitnodigen in jouw leven. Van klein tot groot.

Rauw cacao is anders dan chocolade, omdat het onbewerkt is. Daardoor heeft het een meer bittere smaak, die vaak ook wordt aangepast met kruiden als kaneel, chilipoeder en andere kruiden en specerijen die gezond kunnen zijn voor het lichaam.

Veelal bij cacaoceremonies wordt er muziek gemaakt om de intentie te versterken, wordt er gezongen of gedrumd voor de spirit van cacao, om deze uit te nodigen in de ceremonie. Meestal is het een viering van het leven wanneer we bij elkaar komen voor een cacaoceremonie.

Wees welkom, ook zonder ervaring. Ben je nieuwsgierig? Onderaan deze pagina zie je ons aanbod met cacaoceremonies.

juli 2024
jul 20
20 juli 2024
Kraaybekerhof, Diederichslaan 25
Driebergen, 3971 PA

*Dit event is niet bij Mandira, wel in samenwerking met. Welkom 🙂 Locatie: Theetuin van Kraaybeekerhof in DriebergenWelkom op deze warme avond waar we de zomer vieren en mantra zingen […]

€27 – €29

Ontvang je graag onze nieuwsbrief?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van onze evenementen

Nieuwsbrief formulier