Ons Team

Mandira bestaat uit meerdere (vaste) teamleden en verbindt zich met externe facilitators om een vullend programma te verzorgen voor de agenda. Dit team blijft voorlopig in ontwikkeling en zal met de tijd blijven groeien Wij staan open voor nieuwe, gelijkgestemde, teamleden en/of samenwerkingen om ons team te versterken.

Ontwerp zonder titel (1)

Marc Swillens

Oprichter & beheerder

Marc is de oprichter van Mandira. Met liefde, passie en aandacht organiseert Marc een groot deel van de evenementen, lessen en trainingen bij Mandira, vaak in samenwerking met anderen. Alles rondom tantra, muziek (met name Mantra zingen/Kirtan), yoga en meditatie. Marc heeft met name een achtergrond in Zijnsoriëntatie en klassieke tantra. In zijn trainingen en activiteiten gebruikt hij een combinatie van werken op energetisch en fysiek niveau en een deel psychologie.

WhatsApp Image 2023-12-20 at 16.30.15 (1)

Annemoon van Noorden

Facilitator & mede-beheerder

Annemoon van Noorden begeleidt mensen rondom de thema’s intimiteit en seksualiteit. Zij gebruikt zowel modern therapeutische, als klassiek Oosterse inzichten. Ze staat bekend om haar diepte, humor en liefdevolle bedding. Tevens ondersteunt Annemoon Mandira in het beheren. Wil je meer over haar werk weten, kijk dan op www.rockmymoon.nl

Joris

Joris van der Geest

Facilitator

Joris heeft bij Mandira de rol als tantraleraar en geeft met regelmaat workshops in tantra. De afgelopen jaren heeft Joris ook bijgedragen aan de weekendretreats bij Mandira. Joris is te vinden via zijn eigen platform Leef!Tantra.

IMG_00866

Romee van Rijswijk

Muzikant & facilitator

Romee is muzikant bij Mandira en vast aanwezig op Mantra/Kirtan-avonden en concerten. Ook biedt zij zo nu en dan vrouwencirkels aan. Met haar zachte kracht biedt zij een veilige en aangename bedding om in te zakken.

IMG-20220623-WA0010-01

Martijn Schreuder & Robin Diekman

Facilitators

Sinds 2021 begeleiden Martijn & Robin samen de mannencirkel "Mannelijke Leiderschap vanuit het Hart" bij Mandira. Ook organiseren zij weekenden voor mannen buiten Mandira. Zij zijn te vinden via de website: www.werkplaats.org

Ontvang je graag onze nieuwsbrief?

Schrijf je in en ontvang eens per maand ons nieuws en programma

Nieuwsbrief formulier