Ga naar de inhoud

Ons Team

Mandira bestaat uit meerdere (vaste) teamleden en verbindt zich met externe facilitators om een vullend programma te verzorgen voor de agenda. Dit team blijft voorlopig in ontwikkeling en zal met de tijd blijven groeien Wij staan open voor nieuwe, gelijkgestemde, teamleden en/of samenwerkingen om ons team te versterken.

Marc Swillens

Oprichter & beheerder

Marc Swillens Marc is de oprichter van Mandira. Met liefde, passie en aandacht organiseert Marc een groot deel van de evenementen, lessen en trainingen bij Mandira, vaak in samenwerking met anderen. Alles rondom tantra, muziek (met name Mantra zingen/Kirtan), yoga en meditatie. Marc heeft met name een achtergrond in Zijnsoriëntatie en klassieke tantra. In zijn trainingen en activiteiten gebruikt hij een combinatie van werken op energetisch en fysiek niveau en een deel psychologie.

Joris van der Geest

Facilitator

Joris van der Geest Joris heeft bij Mandira de rol als tantraleraar en geeft met regelmaat workshops in tantra. De afgelopen jaren heeft Joris ook bijgedragen aan de weekendretreats bij Mandira. Joris is te vinden via zijn eigen platform Leef!Tantra.

Klaas Aart Kok

Facilitator

Klaas Aart begeleidt sinds 2023 de maandelijkse non-duale Sangha. Hierin neemt hij jou in een groep mee in non-dualiteit.

Romee van Rijswijk

Muzikant & facilitator

Romee is muzikant bij Mandira en vast aanwezig op Mantra/Kirtan-avonden en concerten. Ook biedt zij zo nu en dan vrouwencirkels aan. Met haar zachte kracht biedt zij een veilige en aangename bedding om in te zakken.

Martijn Schreuder & Robin Diekman

Facilitators

Sinds 2021 begeleiden Martijn & Robin samen de mannencirkel "Mannelijke Leiderschap vanuit het Hart" bij Mandira. Ook organiseren zij weekenden voor mannen buiten Mandira. Zij zijn te vinden via de website www.werkplaats.org

Ontvang je graag onze nieuwsbrief?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van onze evenementen

Nieuwsbrief formulier