Laden Evenementen

Online kennismaking Mannencirkel serie van 4 | Leiderschap vanuit het Hart

augustus 8, 2023 @ 19:00 - 21:00

LET OP: dit event betreft de online kennismaking voor deze 4-delige mannencirkel

☆Mannencirkel: Mannelijk Leiderschap vanuit het Hart☆

Een serie van 4 avonden voor mannen die op zoek zijn naar broederschap, bezieling en bestemming op de volgende data: 15 september, 13 oktober, 10 november en 15 december 2023. De online kennismaking is op vrijdagavond 8 augustus.

Deze online kennismaking is bedoeld voor mannen die meer informatie willen over deze mannencirkel. Benieuwd wat het je kan brengen? Ervaren op welke wijze Robin en Martijn de avonden begeleiden? Meer informatie over de opzet van de avonden? Of eerst kennismaken met Robin en Martijn?

In deze online kennismaking krijg je een beeld van de manier van werken van Robin en Martijn. Daarnaast is deze workshop een uitstekende mogelijkheid om Robin en Martijn beter te leren kennen.

☆Over de 4-delige serie☆

In 4 vrijdagavonden maken we een deep-dive waarin we op een veilige en ondersteunende manier werken aan persoonlijke groei en emotionele ontwikkeling. Deze serie is speciaal voor mannen die meer willen met persoonlijk leiderschap, bewustzijn en zelfontwikkeling. Er is ruimte voor echte verbinding, waarin iedereen zichzelf kan zijn, zijn verhaal kan doen en elkaar ondersteunt in zijn proces. Jij bepaalt wat je inbrengt, maar de oefeningen en individuele begeleiding die wij bieden, geeft je altijd de kans een stap te zetten.

Meer informatie is hier te vinden

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
augustus 8, 2023
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
https://hipsy.nl/event/20450-online-kennismaking-mannencirkel-leiderschap-vanuit-het-hart

Locatie

Mandira
Maliebaan 70a
Utrecht, Utrecht Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0630245645

Organisator

Mandira

Ontvang je graag onze nieuwsbrief?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van onze evenementen

Nieuwsbrief formulier