Laden Evenementen

Tantra Playground | Cosmic Lover

juni 21 @ 19:00 - 22:30

Deze playshop is voor singels en koppels die nieuwsgierig zijn naar tantra, polariteit en de Cosmic Lover.

Deze playground is voor individuen met of zonder relatie die nieuwsgierig zijn naar tantra, polariteit en de Cosmic Lover. Cosmic lovemaking verwijst naar ๐ก๐ž๐ญ ๐จ๐ฉ๐ž๐ง๐ž๐ง ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ก๐ž๐ญ ๐ฅ๐ž๐ฏ๐ž๐ง & ๐๐ž ๐ฅ๐ข๐ž๐Ÿ๐๐ž vanuit tantrisch perspectief.

In deze kennismakingsworkshop ga je op speelse wijze de Cosmic Lover in jezelf wakker makken en anderen in deze energie ontmoeten. Je kunt ontdekken of deze vorm van mediteren bij je past.

๐–๐ž ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ž๐ง ๐๐ž๐ณ๐ž ๐š๐ฏ๐จ๐ง๐ ๐ฆ๐ž๐ญ.
– Adem en beweging, om je levensenergie te laten bruisen!
– Polariteit, ofwel magnetische aantrekkingskracht. In dans en spel ontdek je verschillende vormen van polariteit. Dit kan heel sensueel zijn, maar hoeft niet. Het kan ook speels of liefdevol zijn.
– Circle of light, een meditatie waarin je bewust de seksuele energie met het hart verbind. Deze oefening doe je in tweetallen en eventueel met je eigen partner.

๐–๐š๐ญ ๐ฅ๐ž๐ฏ๐ž๐ซ๐ญ ๐ก๐ž๐ญ ๐ฃ๐ž ๐จ๐ฉ?
๐Ÿ’ Je verbindt je met het veld van ๐”๐ง๐ข๐ฏ๐ž๐ซ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž ๐‹๐ข๐ž๐Ÿ๐๐ž juist door al je (voor)oordelen over liefde en aantrekkingskracht te onderzoeken; Wat is echt en authentiek en wat is een illusie? Welke vooroordelen heb je en wat gebeurd er als je iemand โ€˜gewoonโ€™ ontmoet? Van hart tot hart? En wat mag er dan ontstaan?

๐Ÿ’ย Het (leren) circuleren van de levens of ๐Š๐ฎ๐ง๐๐š๐ฅ๐ข๐ง๐ข energie geeft een enorme boost in energie, en voelt heel lekker in je lijf.

๐Ÿ’ย Het werken met consent is een constante oefening die krachtig doorwerkt in je dagelijks leven! Dus jouw bewuste en actieve ja of nee. Als je ontspannen je โ€˜neeโ€™ kunt hanteren, kun je ook รฉcht ja zeggen!

Lees verder voor meer uitleg en info over dit event via de knop โ€œtickets kopenโ€

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
juni 21
Tijd:
19:00 - 22:30
Kosten:
โ‚ฌ39 โ€“ โ‚ฌ49
Evenement Categorieรซn:
, ,
Site:
https://hipsy.nl/event/43901-playshop-cosmic-lover

Locatie

Mandira
Maliebaan 70a
Utrecht, Utrecht Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0630245645

Organisator

Mandira

Ontvang je graag onze nieuwsbrief?

Schrijf je in en ontvang eens per maand ons nieuws en programma

Nieuwsbrief formulier