Laden Evenementen

Tantra Workshop | Desires & Boundaries

oktober 6 @ 12:45 - 17:00

Durf jij je verlangens te volgen? En uit te spreken?
En ben je ook in staat je grenzen aan te geven?

Je verlangen volgen. Het klinkt makkelijk en luchtig, en toch is het vaak lastig. Het wordt je als kind niet aangeleerd, eerder afgeleerd. En daarna blijft het een beetje een taboe. Zeker als het gaat om seksuele verlangens, maar ook andere verlangens; lekker willen rennen door het natte gras, verlangen naar een beschermende arm om je heen, een onbeschaamd grote hap van een brownie nemen … Je hebt geleerd je in te houden, verantwoordelijk en volwassen te zijn, sterk te zijn. Je verlangen volgen, dat lijkt al snel egoïstisch of onverantwoordelijk.

Nog ingewikkelder wordt het als een andere betrokken is in je verlangen. Wat als die ander niet wil wat jij zo graag wil? Uit angst voor afwijzing leer je het af om je diepste verlangen uit te spreken, zeg je vaker wat je denkt dat de ander wil. Zo voer je in jezelf al een onderhandeling tussen wat jij wilt en wat jij denkt dat de ander wilt. Wat je vervolgens uitspreekt is een compromis. Maar wat als je ongefilterd je eigen verlangen uit zou spreken? Wat opent zich dan?

In tantra is verlangen geen taboe. Ieder verlangen is welkom. Wat ervoor nodig is je verlangen te volgen is allereerst te voelen. Vertragen helpt daarbij, om te voelen wat je werkelijk wilt, op dat moment. Niet wat je denkt te willen, wat je vindt dat je moet willen of wat sociaal wenselijk is om te willen – wat JIJ WIL. Dat voelen, en dat vervolgens uitspreken, is kwetsbaar.

Lees verder voor meer uitleg en info over dit event via de knop “tickets kopen

Share This Event

9335779
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Gegevens

Datum:
oktober 6
Tijd:
12:45 - 17:00
Kosten:
€30 – €54
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
https://hipsy.nl/event/51647-tantra-workshop-desires-boundaries

Locatie

Mandira
Maliebaan 70a
Utrecht, Utrecht Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0630245645

Organisator

Mandira

Ontvang je graag onze nieuwsbrief?

Schrijf je in en ontvang eens per maand ons nieuws en programma

Nieuwsbrief formulier