Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

Volksmuziekconcert van Luuk Lenders

maart 23, 2024 @ 19:30 - 21:30

Voor de mensen die vaker bij Mandira zijn geweest kennen Luuk misschien wel van het samenspelen met Marc tijdens mantracirkels en ligconcerten met cacao.
Ook als je Luuk (nog) niet kent, dan is het zeker de moeite waard om deze avond bij Mandira te beleven!

Luuk Lenders staat bekend om zijn creatieve volksmuziek met Ierse whistles, ocarina’s, accordeon, voetenpercussie, tafelbellen en pingpongballen. Soms speelt hij zelfs drie of vier instrumenten tegelijkertijd! Als deze muzikale duizendpoot op het podium staat neemt hij het publiek mee in een wervelwind van creativiteit, humor en prachtige volksmuziek uit o.a. Ierland en Nederland.

In oktober 2023 is Luuks album “Het Groene Woud” uitgekomen, met als thema groene bossen en fluitende vogels. Muziek om lekker op te dansen en om heerlijk bij weg te dromen…

Op zaterdagavond 23 maart 2024 geeft Luuk een Groene Woud Concert in Spiritueel Centrum Mandira, gelegen in hartje Utrecht aan de Maliebaan. Mandira is opgericht door Marc Swillens in de zomer van 2020 en samen met Luuk organiseerde hij hier het eerste evenement: een klankreis met bijzondere instrumenten. Sindsdien is Luuk vaker betrokken geweest bij evenementen van Mandira. Extra leuk dat Luuk zijn muzikale magie hier komt delen met een speciaal solo-concert in het teken van Het Groene Woud! Dat wordt genieten…

Na afloop van het concert is zijn nieuwe album verkrijgbaar en ook een serie mooie kunstkaarten in het teken van Het Groene Woud (let op: gelieve contant te betalen). Ook kun je dan zijn instrumenten van dichtbij bewonderen, vragen stellen en gewoon even een lekker bakje thee drinken.

Van harte welkom..!

Lees verder voor meer uitleg en info over dit event 
via de knop “tickets kopen”

Share This Event

9490103
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
maart 23, 2024
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€13
Evenement Categorie:
Site:
https://hipsy.nl/event/31100-volksmuziekconcert-van-luuk-lenders

Locatie

Mandira
Maliebaan 70a
Utrecht, Utrecht Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0630245645

Organisator

Mandira

Ontvang je graag onze nieuwsbrief?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van onze evenementen

Nieuwsbrief formulier